persoonlijke kinderboeken kadokinderen lezen boekGeef Een Boek Kado
  -waarin uw kind de hoofdrol speelt-  
 
     
Start Partner Worden Sitemap Contact Links
 Terug naar kassa     Profiteer van onze maand aanbieding! Klik hier!

Welke boeken

Een Uniek Project
Wie zijn wij
Wat klanten zeggen
Aanbieding!
Snel Bestellen!
Vragen
Tips

Persoonlijk kinderboek is altijd een succes cadeau!"Dit persoonlijke kinderboek is in één woord geweldig! Ik weet zeker dat ik het leukste cadeau heb voor het kinderpartijtje"
Natasha, Almere

persoonlijke kinderboek met naam kado
MAAND AANBIEDING!
Helden Boeken Uitverkoop! Diverse titels van spannende persoonlijke boeken! Vanaf 12 EURO! Bestel NU! OP=OP!

Wie meer persoonlijke kinderboeken bestelt krijgt korting!

1 kinderboek        €18
2-3 kinderboeken €16
4-6 kinderboeken €15
7-9 kinderboeken €14

Interessante links:
-persoonlijke
 kinderboeken
-koop kinderboeken
Uw link hier?
Mail naar:

info@borisbrigade.nl
Uitgeverij in persoonlijke boeken / gepersonaliseerde boeken / boek met naam / naamboeken / gepersonaliseerd boek
 

'ieder kind een eigen boek'
Boris Brigade Project zet kinderen op spoor van lezen...

Brandweer Boek

Brand in Chocoladestad
In ons nieuwe persoonlijke kinderboek 'Brand in Chocoladestad' gaat uw kind op stap met Boris, de antieke brandweerwagen. Samen met de brandmeester van de brandweerkazerne vormen ze de Boris Brigade en gaan ze brandjes blussen in Chocoladestad.

Met zwaailichten aan en loeiende sirene rijdt uw kind door Chocoladestad. Natuurlijk smaakt gesmolten chocolade erg lekker en eet uw kind zijn buikje vol. Maar Boris de brandweerwagen vertelt de kinderen dat je toch echt voorzichtig moet zijn met vuur en geeft wijze tips. 

Het spannende persoonlijke kinderboek 'Brand in Chocoladestad' wekt niet alleen de leesinteresse bij kinderen omdat het persoonlijk is. Dit bijzondere kinderboek heeft ook een educatieve waarde omdat het over de brandveiligheid gaat.
Het boek is geschreven in samenwerking met de Brandweer.

Een Uniek project
Het boek ´Brand in Chocoladestad´ is deel uit gaan maken van het nuttige buurtproject ´ieder kind een eigen boek´.
Met dit bijzonder buurtproject geeft Boris Brigade, samen met wooncorporatie Ymere en de Huurderscommissie Ymere Gein II kosteloos het gepersonaliseerde kinderboek 'Brand In Chocoladestad' aan schoolkinderen cadeau!

Met het project hopen wij kinderen te stimuleren om te gaan lezen en wijzen wij kinderen op de brandveiligheid. Het is een project waarbij ieder kind in het verhaal de hoofdrol speelt. Het kind mag het boek kosteloos houden. Vandaar de leus 'ieder kind een eigen boek'! De ouders worden ook gestimuleerd het boek te gaan lezen/voorlezen, omdat het over hun eigen kind gaat. 

Boris Brigade zet zich graag in voor haar buurt en verzorgt kosteloos de ontwikkeling en de productie van dit bijzondere boek.

Het doel van het project is:

-          stimuleren van het lezen (ook voor de ouders)

-          brandpreventie en veiligheid

-          cohesie van bewoners, bedrijven en de scholen uit een buurt.

Geef Een Boek Project Groot Succes
Zes scholen uit Amsterdam Zuidoost namen deel aan het Geef een boek project. Meer dan 500 kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar kregen hun eigen brandweerboek. De directie en de leerkrachten zijn heel erg enthousiast over het project. Speciale dank gaat uit naar de brandweerlieden van kazerne Rudolf die ook aanwezig waren bij de feestelijke uitreiking van de boekjes. Stadsdeelvoorzitter Elvira Sweet gaf het startsein voor dit bijzonder project!

Het Geef Een Boek project van Boris Brigade heeft gezorgd voor heel veel enthousiasme in de wijk Gein in Amsterdam! Kinderen, leraren, pers, wethouders, ouders, brandweerlieden en vrijwilligers uit de buurt willen snel een vervolg project. Tijdens de uitreiking bleven de enthousiaste kinderen keer op keer hun boek lezen en namen zo de boodschap over het onderwerp brandpreventie goed in zich op. Ook onze doelstelling om de cohesie van bewoners, bedrijven en de scholen uit een buurt te bevorderen is overtroffen. Boris Brigade zet zich graag in voor een vervolg van het Geef Een Boek project!

           

Doe mee...geef ook een boek!
Wilt u ook een Geef een boek evenement op de school van uw kind? Bel of mail ons dan!

Stuur een e-mail naar: info@borisbrigade.nl

Met vriendelijke groet,
Boris Brigade
 


 


Start ] [ Een Uniek Project ] Wie zijn wij ] Wat klanten zeggen ] Aanbieding! ] Snel Bestellen! ] Vragen ] Tips ][Communie] [Persoonlijk boek]

[persoonlijke boeken] [Kinderverhaal] [Kinderboekenmeteigennaam] [Gepersonaliseerde kinderboeken] [Hoofdrolineenboek] [Gepersonaliseerde boeken]

Copyright © 2007 Boris Brigade    Voor info over persoonlijk boek mail naar: info@persoonlijkekinderboeken.nl
Uitgeverij in: persoonlijke boeken / boek met naam / gepersonaliseerde boeken / boeken met naam / boeken op naam / naamboeken / persoonlijk cadeau / leesboek met naam / persoonlijk kado / persoonlijk boek / boek met naam / kinderboek met eigen naam / persoonlijk kinderboek / boek met eigen naam /  kinderboek met naam / persoonlijke Sinterklaasboek met naam / Persoonlijk kerstboek met eigen naam
Bijgewerkt: 04 januari 2011